Web Tasarım

2020 Web Tasarım Fiyatları

Günümüzün teknolojik şartlarında işletmelerin, markaların veya bireysel olarak internette var olmak isteyenlerin internet sitesi yaptırması gerekmektedir. Ancak, web sitesi tasarımı yaptırmak isteyenlerin aklında bu işin ne kadara mal olacağına dair birtakım sorular bulunmaktadır. Web tasarım fiyatlarından bahsederken net konuşmak mümkün değildir. Çünkü, 250 TL’den başlayan ve 300 bin TL’ye kadar uzanan farklı fiyatlarla karşılaşmak söz konusu olabilir.

Profesyonel yazılım ve tasarım hizmetleri sunan Vexus; web tasarım işini hakkıyla yapmaktadır. Müşterinin isteklerini ve beklentilerini en iyi şekilde anlayarak pratiğe dökmenin yanı sıra sektörel detaylara da yeterince önem vermektedir. Çağın gerisinde kalmayan yaratıcı tasarımlarla da kullanıcı deneyimini şekillendirmektedir. Tasarlamış olduğu web sitelerinin mobil uyumlu ve SEO’ya uygun olmasına da dikkat etmektedir. Vexus; 500 TL’den başlayan 2020 web tasarım fiyatları ile sizlere aradığınız hizmeti en uygun fiyatlarla sunmaktadır.

Web Sitesi Fiyatları Neye Göre Belirlenir?

Statik ve dinamik olmak üzere iki farklı web sitesi tasarımı yapılmaktadır. Statik web sitesi; herhangi bir güncellemenin yapılmadığı, blog bölümünün olmadığı, ilk tasarımın ardından siteye herhangi bir fotoğraf veya video eklemelerinin olmadığı web sitesi ihtiyaçları için tercih edilmektedir. Ancak, sektörel rekabet içerisinde bulunan ve daha çok potansiyel müşteriye ulaşmak isteyenler için statik web sitesinin herhangi bir değeri yoktur. Çünkü, iyi bir web sitesi; sürekli olarak güncellenen nitelikler taşımalıdır. Bunun yanı sıra, dinamik web sitesi; içerik yönetim panelinin bulunduğu ve sitenin sürekli olarak güncellenerek ziyaretçilere sunulduğu özelliklere sahiptir. Bu noktada, bir sitenin statik veya dinamik olması; onun fiyatını belirleyen unsurlar arasında başı çekmektedir. Statik web sitesi; kısa zamanda yapılabilen ve ağır kodlamaya gereksinim duymayan türden olmakla beraber web tasarım fiyatı dinamik web sitesine göre daha düşüktür.

Dinamik bir web sitesi hayal ediyorsanız sitenin sahip olması gereken bazı entegrasyon ve modüllerin de olması gerektiğini bilmelisiniz. Ürün ve hizmet tanıtımı ve satışı yapılacak olan bir web sitesinde ürünleri fiyatlarına, bedenlerine ve benzeri kategorilere göre filtreleme imkanının bulunması şarttır. Bu tür bir filtrelemenin varlığı; 2020 web tasarım fiyatları için belirleyici olmaktadır. Bunun yanı sıra, ziyaretçilerin web sitesine üye olması bekleniyorsa ve online sorgulama yapabilmeleri isteniyorsa siteye buna uygun entegrasyonlar eklenmelidir. Bu kriter de sitenin fiyatını etkileyen unsurlar arasında bulunmaktadır.

Web Sitesi Fiyatları Sabit Midir?

Web sitesi fiyatları hiçbir zaman sabit olmaz. Çünkü, müşterinin isteklerine ve beklentilerine uygun olarak tasarlanan web sitelerinin fiyatları da farklılık göstermektedir. Ancak, hazır web tasarım ve paket kodlama sayesinde sabit bir web tasarım fiyatından söz edilebilir. Web sitesi yaptırmak isteyenlerin fiyattan ziyade kaliteye odaklanması gerekmektedir. Ucuza mal olan bir web sitesi; tasarım olarak da ucuz gözükecektir. Bir başka deyişle, yalnızca fiyatın değil kalitenin de düşük olacağını söyleyebiliriz. Web sitesi fiyatları hakkında konuşurken içerisine eklenecek modül, entegrasyon ve tasarımsal ihtiyaçları da belirlemek gerekir. Bu kriterleri bilmeden web sitesinin fiyatı hakkında konuşmak mümkün değildir. Bu noktada, web sitesi yaptırmak isteyenlerin ihtiyaçlarını ve sektörel beklentilerini keşfetmesi gerekir. Örneğin, ağır yazılımlara ihtiyaç duyan, üyelik sistemi ve kredi kartı entegrasyonu gibi gereksinimleri olan, aynı zamanda markanın kurumsal kimliğinin en iyi şekilde tanıtılmasını isteyen çok uluslu bir şirketin web tasarım için daha yüksek ücretler ödemesi söz konusu olacaktır. Müşteriye özel kodlama, özel tasarım ve içerik yönetim paneli oluşturulduğu için bu tür işlerde fiyatlar daha yüksek olmaktadır.

Eğer uygun fiyatlı profesyonel bir web tasarım hizmeti arıyorsanız Vexus Yazılım ve Tasarım olarak sizlere hizmet vermek isteriz. Detaylı bilgi için lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Vexus Blog - VEXUS
VEXUS

3 Eylül 2020 17:38

Diğer İçerikler

Sizler için paylaştığımız bazı faydalı bilgiler

Tümünü Görüntüle

Bir cevap yazın

Yorumlar (0)

Bu yazıya ait yorum bulunamadı. İlk yorumu sen yapmak ister misin?