Web Tasarım

2020 Kurumsal Web Sitesi Fiyatları

İnternet sayesinde birçok avantajdan faydalanabilirsiniz. Ancak, internetin avantajlarını tam olarak yaşamak adına web sitesine sahip olmalısınız. Bilhassa işletme ve markaların kurumsal web sitesine sahip olması; sektörel rekabet açısından son derece önemlidir. Geleneksel pazarlama ve reklam yöntemlerini kullanmayı tercih eden işletmelerin aynı sektörde oldukları diğer firmalarla rekabet etmesi mümkün değildir. Bunun yanı sıra, yalnızca web sitesine sahip olmak ile tüm sorunlar çözülmez. Sitenin tasarımı da bir o kadar önem taşımaktadır.

Kurumsal web sitesine sahip olmak istiyorsanız bu konuda Vexus’tan hizmet almayı tercih edebilirsiniz. Web tasarımın her noktasında hizmet vermeyi tercih eden Vexus; aynı zamanda istediğiniz web sitelerini tasarlarken sizlere en uygun fiyat seçeneklerini sunmaktadır. Kurumsal web sitesi fiyatları; nasıl bir site istendiğine göre değişmektedir. Ancak, Vexus’tan hizmet almayı tercih ettiğiniz takdirde 500 TL’den başlayan kurumsal web sitesi fiyatları ile karşılaşacaksınız.

Kurumsal Web Sitesinin Önemi Nedir?

İşletmeler ve kurumsal kimliğini oluşturmaya çalışan şirketler açısından iyi tasarlanmış bir kurumsal web sitesine ihtiyaç bulunmaktadır. Web siteleri; işletmelerin ve kurumsal şirketlerin görünen yüzü olarak dikkat çekmektedir. Siteyi ziyaret eden kullanıcılar; en başta şirket olmak üzere ürün ve hizmet hakkında da bilgi alma şansına erişirler. İyi tasarlanmış bir web sitesi; firmayı çok daha güçlü ve güvenilir gösterecektir. Firmaya karşı güven duygusu hisseden tüketiciler; ürün ve hizmet satın alırken çok fazla tereddütte kalmayacaklardır.

Günümüzde her işletmenin muhakkak reklama ihtiyacı bulunmaktadır. Web siteleri ise hem en ekonomik hem de geri dönüşümü en fazla olan reklam araçlarının başında gelmektedir. Web sitesi olan bir firma; ürün ve hizmetlerini daha çok kişiye duyuracaktır. Aynı zamanda, ürün ve hizmetleri hakkındaki detaylı açıklamalarla satışlarını arttıracaktır. Web sitesi olan bir firma; yalnızca bulunduğu bölgede değil Türkiye’nin tüm şehirlerinde hatta dünyanın birçok ülkesinde kendisini tanıtma şansına sahip olacaktır. Web sitesi için ödemiş olduğunuz ücretin karşılığını fazlasıyla alma şansına sahip olacaksınız. Çok düşük bir reklam ve pazarlama maliyetiyle işletmenizi kara geçirmek adına en iyi seçenek kurumsal web sitesi olacaktır.

İyi Bir Kurumsal Web Sitesi Hangi Özelliklere Sahip Olmalıdır?

Herhangi bir kurumun kurumsal kimliğinin yansıtılmasının yanı sıra reklam ve pazarlama faaliyetlerinin gerçekleşmesi noktasında ulusal ve uluslararası ortamda yayınlanması amacıyla kurumsal web sitesi hazırlanmaktadır. İyi bir kurumsal web sitesinde metin, video, fotoğraf ve ses kaydı gibi görsel ve işitsel araçların kullanılması şarttır. Bunun yanı sıra, web sitelerinde ürünlerin fiyat ve teknik özellikleri eksiksiz olarak sunulmalıdır. Ayrıca, ürün ve hizmetlere dair video ve resimler de yayınlanmalıdır. Kurumsal web sitesinde firmaların vermiş oldukları hizmetler hakkında detaylı açıklamalar yapmasına rastlanmaktadır. İyi bir kurumsal web sitesinde kullanıcı dostu bir tasarım tercih edilmelidir. Ayrıca, sektörel farklılıklar dikkate alınarak tasarım çalışmaları yapılmalıdır. Firmanın hangi sektörde olduğuna bakılarak ona uygun renklerde ana ve alt sayfalar oluşturulmalıdır. Kurumsal web sitesinin tanıtım aracı olmasının dışında firmalar için internet ortamında online mağaza işlevi görmesi gerekmektedir. Bir başka deyişle, ürün ve hizmet satan kurumsal firmaların sitelerinde online alışveriş yapılmasını sağlayacak detaylara sahip olması şarttır. Bir başka deyişle, siteye kayıt olma, üyelik hesabı oluşturma, alışveriş yapabilme ve kredi kartı başta olmak üzere birçok farklı ödeme yöntemiyle ödeme yapabilme gibi özelliklerin sitede bulunması gerekir. Son olarak, kurumsal web sitesinin SEO çalışmaları eksiksiz olarak yapılmalıdır.

Eğer uygun fiyatlı profesyonel bir kurumsal web sitesi hizmeti arıyorsanız Vexus Yazılım ve Tasarım olarak sizlere hizmet vermek isteriz. Detaylı bilgi için lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Vexus Blog - VEXUS
VEXUS

3 Eylül 2020 17:21

Diğer İçerikler

Sizler için paylaştığımız bazı faydalı bilgiler

Tümünü Görüntüle

Bir cevap yazın

Yorumlar (0)

Bu yazıya ait yorum bulunamadı. İlk yorumu sen yapmak ister misin?